Инспектират „Арена Армеец“ за олимпийска квалификация по борба | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Борба Инспектират „Арена Армеец“ за олимпийска квалификация по борба

Инспектират „Арена Армеец“ за олимпийска квалификация по борба

Инспектират „Арена Армеец“ за олимпийска квалификация по борба
0

Комисия на Международната федерация по борба (UWW) ще инспектира готовността на София за домакинство на олимпийска квалификация. Събитието е последна пресявка преди Игрите в Токио 2020, съобщава „bul-wrestling“.

Схватките ще са в трите стила в „Арена Армеец“ от 30 април до 3 май дoгодина. Комисията ще води португалецът Педро Силва, член на Изпълнителния комитет на UWW.

За последно „Арена Армеец“ бе домакин на голямо първенство по борба през 2013 година – Световното за юноши. 12 месеца по-рано посрещна и олимпийската квалификация за игрите в Лондон.

Инспекцията ще бъде по време на планетарния шампионат за кадети, който започва на 29 юли и ще продължи до 4 август.

Гост на шампионата ще бъде Ненад Лалович (Сърбия), член на МОК.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.