Огромен интерес към турнира по борба „Динко Петров“ | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Борба Огромен интерес към турнира по борба „Динко Петров“

Огромен интерес към турнира по борба „Динко Петров“

Огромен интерес към турнира по борба „Динко Петров“
0

Десетият юбилеен международен турнир по борба класически и свободен стил – „Динко Петров“, започва на 30 март (събота) в Стара Загора.

Чаканата надпревара, която се организира от СК „Берое“ с подкрепата на община „Стара Загора“ и Българската федерация по борба, започва в 09:00 часа в зала „Иван Вазов“. Ще вземат участие момчета и кадети в двата стила, а схватките ще се провеждат на три тепиха.

„Интересът към турнира е много голям и имаме много заявки от региона, ще участват осем отбора от чужбина и всички клубове от България. Разширихме малко формата и ще го проведем в двата стила – свободен и класически, в две възрасти – момчета и кадети. Тази година включваме и женското направление – момичета и кадетки“, заяви един от организаторите Димо Христов.

Домакините от СК „Берое“ ще бъде представен от 15 състезатели. От Гърция ще участват четири клуба – „Комотини“, „Ксанти“ и два тима от Атина. Нашата югозападна съседка Северна Македония ще бъде представена от два отбора. „Одрин“ и „Кушадасъ“ са турските представители, записали се за участие.

www.bul-wrestling.org
тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.