Начало Бокс КУБРАТ ПУЛЕВ НА ОТКРИВАНЕТО НА ‘СПОРТЕН ЦЕНТЪР ПУЛЕВ’
0

КУБРАТ ПУЛЕВ НА ОТКРИВАНЕТО НА ‘СПОРТЕН ЦЕНТЪР ПУЛЕВ’

КУБРАТ ПУЛЕВ НА ОТКРИВАНЕТО НА ‘СПОРТЕН ЦЕНТЪР ПУЛЕВ’
0

Ще се радвам един ден от тази зала да излезе по-голям боксьор и от мен. Това каза боксьорът Кубрат Пулев, на официалното откриване на „Спортен център Пулев“, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Кубрат Пулев обясни, че са направили спортния център, не само за да развият спорта в България, а и да призоват децата да спортуват повече. Братята Кубрат и Тервел Пулеви благодариха на премиера на Р България Бойко Борисов, на кмета на София Йорданка Фандъкова и на министъра на младежта и спорта Красен Кралев за присъствието им. Тервел Пулев заяви, че около 10 треньора работят в спортния център, в който ще могат да се практикуват други групови занимания, освен бокс.

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев отново заяви, че мечтае за мач в България. „Живот и здраве догодина ще ви зарадвам с един хубав мач. Дано да даде Господ да победя, с по-сериозни противници, да няма контузии. Въпрос на време е да има мач в София. Следващият ми мач сигурно ще бъде март-април“, каза Кубрат Пулев и добави:

„В София също трябва да направим мач и искам това да е мач за титла. Да направя всичко възможно да победя и да зарадвам българите.“