Начало Бокс Боксовите национали с лагери и турнири у нас и в чужбина
0

Боксовите национали с лагери и турнири у нас и в чужбина

Боксовите национали с лагери и турнири у нас и в чужбина
0

Националите по бокс от различни възрасти са в трескава подготовка за предстоящи международни турнири и шампионати. От 5 септември Горяна Стоева води своята подготовка на Белмекен под ръководството на треньора Петър Лесов. Талантливата ни боксьорка ще участава на Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес през октомври.

Пет дни след нея на високопланинската база се качиха и националките ни при жените. На 10 септември Аслъхан Мехмедова спечели бронзов медал от международния турнир „Ахмет Комерт“ в Турция. Лагерът и надпреварата са част от подготовката на нашите за световното първенство по бокс за жени през ноември.

Юношите пък започнаха лагера си в София, а в момента са на подготовка в Браила, Румъния. Там те ще проведят съвместни занимания и спаринги с отборите на Румъния, Молдова, Унгария и др. От 8 до 17 октомври юношите ни ще вземат участие на европейското първенство за тази възраст в Анапа (Русия). Някои от националите ни при мъжете, за които тази година няма големи първенства, пък участваха на турнира „Cup of Lviv“ в Украйна (12-17 септември), а от 25 до 30 септември ще боксират на турнира „Голдън белт“ в Галац, Румъния.

тагове: