Чисора втрещи: Искам повече пари или няма да се бия (ВИДЕО) | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Чисора втрещи: Искам повече пари или няма да се бия (ВИДЕО)

Чисора втрещи: Искам повече пари или няма да се бия (ВИДЕО)

Чисора втрещи: Искам повече пари или няма да се бия (ВИДЕО)
0

Британецът Дерек Чисора (31-9) изненадващо заплаши промоутърите Еди Хърн и Кале Зауерланд, че ако не получи по-голям хонорар за предстоящия си мач, той няма да участва в предвиденото събитие.

Днес в Лондон се състоя официалната пресконференция за галавечерта на 26-ти октомври в Лондон, когато Дерек Чисора и бившият шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър ще подгряват сблъсъка за обединяване на титлите в супер лека категория.

Реджис Прогрейс и Джош Тейъл ще се бият за трофея „Мохамед Али“, който се връчва на победителя в турнира Световни боксови супер серии, но според Чисора „никой не го е грижа за тези титли и купи“.

„Кое е главното събитие на 26-ти октомври?“, попита британецът Еди Хърн.

„Нямам намерение да разпродавам „О2 Arena“ за тези две момчета. На никого не му пука за ши*ания трофей „Мохамед Али“. След като аз няма да съм в главното събитие, искам повече пари. Ако ли не, няма да се бия и да видим колко гледано и посетено ще бъде събитието.

Съжалявам, че трябва да го кажа сега, но имам чувството, че ме оправяте без вазелин“, бяха думите на Чисора. Малко преди демонстративно да напусне пресконференцията, той бе контриран от Реджис Прогрейс, който каза, че главният мач на вечерта ще бъде между „номер 1 и номер 2 в света“, но отговорът който получи бе „на никого не му дреме за вас“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.