Дилиън Уайт обясни за вуду магията на Чисора | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Дилиън Уайт обясни за вуду магията на Чисора

Дилиън Уайт обясни за вуду магията на Чисора

Дилиън Уайт обясни за вуду магията на Чисора
0

Тази вечер на ринга излизат двама от най-атрактивните боксьори в тежка категория – Дилиън Уайт и Дерек Чисора. Битката ще е в Лондон и е втори епизод от враждата.

В първия мач през декември 2016 триумфира Уайт след разделено съдийско решение. Ето какво заяви роденият в Ямайка британец преди ключовия сблъсък:

„Дерек е малоумник. Говоря му на родния език (б.р роден е в Зимбабве), а той не го разбира. Не знае от къде идва, изобщо нищо не знае“, захапа противника си Уайт.

„Имаше и вуду. Чисора започна да крещи някакви проклятия и черни магии. Аз си казах „Хейл Мери“ нека заканите се върнат обратно към него. Странно беше. Всички в помещението започнаха да се споглеждат. Не успя да ме уплаши. Вярвам в силата на Исус Христос, черната магия е нищо.“

Дилиън Уайт продължи да се заяжда с противника в изказването си:

„Две тухли са по-умни от Дерек. Просто му казах „здрасти“ на родния му език, а той започна да се кръсти. Изобщо не може да ме стресне“, завърши боксьорът.

Очаква се касапница на ринга.

Именно това се случи преди 2 години, а в момента съперниците са в още по-добра форма. Любителите на бокса ще се насладят на нетипичен мач за тежката категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.