Горяна Стоева с летящ старт в Латвия | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Горяна Стоева с летящ старт в Латвия

Горяна Стоева с летящ старт в Латвия

Горяна Стоева с летящ старт в Латвия
0

В първия състезателен ден от 2-ри международен турнир „Женска боксова купа на Рига“, националката ни по бокс Горяна Стоева надви представителката на Естония Полина Голубева в категория до 57 кг. Българската продължава участието си в силния международен турнир срещу Олександра Федис от Украйна по-късно днес.

В категория до 60 кг. Аслъхан Мехмедова ще се боксира срещу представителката на Литва Анна Старовойтова, а при 64-килограмовите Мелис Йонузова ще премери сили с финландката Нора Хейскари.

Последната наша боксьорка, която ще стъпи на ринга този уикенд ще бъде Еми-Мари (48 кг.), която ще се боксира в неделя, като опонентката и ще бъде определена в спор между националните представителки на Финландия и Украйна. Турнирът продължава до 3-ти март, а участие в него взимат представителки от 18 държави: Австралия, България, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Германия, Унгария, Ирландия, Русия, Полша, Норвегия, Литва, Холандия, Швеция, Латвия, Черна гора и Украйна.

Източник: БФБокс

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско жиу-житсу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.