Калъм Смит отхвърли офертата на Били Джо Сандърс | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Калъм Смит отхвърли офертата на Били Джо Сандърс

Калъм Смит отхвърли офертата на Били Джо Сандърс

Калъм Смит отхвърли офертата на Били Джо Сандърс
0

По всичко личи, че мачът за обединяване на титлите в супер средна категория между британците Калъм Смит (26-0) и Били Джо Сандърс (28-0) няма да се състои скоро.

Преди седмица Сандърс, който е шампион на WBO изпрати оферта към сънародника си, който пък държи пояса на WBA „Super“. Офертата включваше равно поделяне на доходите и събитието да се излъчва по британската телевизия BT Sport, която работи с Франк Уорън.

29-годишният Смит пък е представляван от другия голям промоутър на Острова – Еди Хърн и явно договорът не е бил задоволяващ.

Ето какво каза треньорът на Смит – Джо Галахър:

„Тази оферта по никакъв начин не ни заинтригува. Калъм е номер едно в своята дивизия. С него вече дискутирахме ситуацията и се съгласихме, че предлаганото от тях не е достатъчно. Ако наистина искат да направим този мач, ще трябва да платят повече“, сподели Галахър.

От лагера на Сандърс не се забавиха с реакцията и Франк Уорън написа следното в социалните мрежи:

„Най-накрая получихме официален отговор. Беше ни отказано. Никаква контра оферта, никакви преговори, просто ни беше отказано.

Изцяло британски сблъсък за обединяване на титли, 50/50 подялба и 7 цифри в банковата сметка явно не са достатъчно примамливи?“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.