Начало Бокс Кобрата и Фюри застанаха лице в лице, Пулев отсече, че е готов за атака на световната титла (ВИДЕО)
0

Кобрата и Фюри застанаха лице в лице, Пулев отсече, че е готов за атака на световната титла (ВИДЕО)

Кобрата и Фюри застанаха лице в лице, Пулев отсече, че е готов за атака на световната титла (ВИДЕО)
0

Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри – голямата битка, която българските фенове очакват с нетърпение ще се състои на 27 октомври в Арена Армеец. Двамата бойци вече се срещнаха в София – без ръкавици, без промоутъри и съвсем сами.

Нещо повече – те проявиха джентълменство един към друг в студиото на DIEMA SPORT 2 в предаването „Без ръкавици“.

„Очаквам хубав мач, нямам търпение да започне. Надявам се да видим най-добрия Кубрат Пулев. Аз съм обикновен 23-годишен млад човек, учих се много, но притежавам опит и имам много добър тим. Този мач няма да бъде лесен за Кубрат“, сподели Хюи Фюри.

„Фюри ще види наистина най-добрия Кубрат Пулев. Той е добър боксьор. Подхождам наистина сериозно, защото е труден противник. Човек най-много си взима поука от загубите, а не от победите. Винаги гледам да се самоусъвършенствам, но когато загубиш, търсиш грешките в себе си. Смятам, че сега съм готов за истинска атака на световната титла. Сега на пътя ми е Хюи Фюри“, сподели от своя страна Кубрат Пулев.

„За мен е важно да имам рутината, която се добива с времето. Имам над 300 аматьорски мача, на професионалния ринг също имам немалко срещи. Смятам, че ще бъда в топ форма. Имах нужда от пауза и аз, малко от почивка. На тренировка винаги казвам, че ще почивам на ония свят. Смятам, че паузата между мачовете ми е била позитивна. За сметка на това сега съм отпочинал и зареден с много енергия“, каза още Кобрата в очите на Хюи Фюри.

Двубоят ще се състои в Арена Армеец, като мачът ще бъде елиминационен за титлата на международната боксова федерация (IBF), която е притежание на британската суперзвезда Антъни Джошуа.