Начало Бокс Очаквано: Фюри е доста по-тежък от Уайлдър на кантара
0

Очаквано: Фюри е доста по-тежък от Уайлдър на кантара

Очаквано: Фюри е доста по-тежък от Уайлдър на кантара
823
0

Премина и официалното премерване на двамата непобедени боксьори в тежка категория – Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Очаквано – британецът се оказа доста по-тежък от американеца. Разликата им е точно 20 килограма.

Фюри закова кантара на 116,3 килограма, а Уайлдър на 96,3.

Кралят на циганите е по-висок с 5 сантиметра от противника си, но не това е причината за разликата в теглото. Всички помним как изглеждаше Тайсън само преди година. Редовно виждахме ухилени негови снимки в мрежата, на които бе във видимо неадекватно състояние. След като му бе забранено да се боксира, бившият световен шампион изпадна в тежка депресия и се отдаде на алкохол и тонове вредна храна.

Личното му тегло беше 170 килограма.

Силната воля и желанието да докаже, че отново може да бъде сред най-добрите му помогнаха да отслабне толкова.

Двамата съперници пак показаха, че няма да се щадят на ринга. За последната си официална проява преди дългоочакваната битка – Уайлдър заложи на една от типичните си маски. Американецът този път показа високомерие и не атакува вербално съперника си:

На видеото дори изглежда леко незаинтересован, но само той самият знае какво е в главата му.

Кралят на циганите беше във вихъра си, както обикновено. Не спести цинизми и трескаво жестикулираше. На врата си носеше гигантски кръст. При последната им пресконференция съперниците едва не се сбиха, а Бронзовият бомбардировач изсипа дъжд от псувни в лицето на британеца.

Очаква се мачът да започне в ранните часове на утрешния ден – около 6:00 – 7:00 (българско време).

(823) прочитания