Работодателите на Суши разследват поведението на Кубрат Пулев | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Работодателите на Суши разследват поведението на Кубрат Пулев

Работодателите на Суши разследват поведението на Кубрат Пулев

Работодателите на Суши разследват поведението на Кубрат Пулев
0

Работодателите на Дженифър Суши – „Vegas Sports Daily“, публикуваха официално становище за целувката на Кубрат Пулев. Българският боксьор сграбчи репортерката след победата над Богдан Дину с нокаут в неделя сутрин.

Стана ясно, че е започнало да тече разследване на ситуацията:

„Добро утро,  днес на 23 март, 2019 година след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши е станала жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев. В момент, в който тя се опитвала да проведе интервю с него след срещата“, започва официалното  съобщение на сайта „vegassportsdaily.com“.

„Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злощастно събитие.“

„Искаме да стане ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Гордеем се, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, продължава становището.

„Това, което се случи на г-жа Суши бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. Второ – Vegas Sports Daily се гордее, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към публикациите ни и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място.“

„Г-жа Суши е ценен член на нашия екип и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.