Сандърс направи незабравим деня на болно от рак дете | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Сандърс направи незабравим деня на болно от рак дете

Сандърс направи незабравим деня на болно от рак дете

Сандърс направи незабравим деня на болно от рак дете
0

Били Джо Сандърс (27-0-0) демонстрира човечност, като остави незабравими спомени на болно от рак дете. Популярният боксьор прекара деня си с 4-годишния си фен Денвър Клинтън.

Сандърс излезе заедно с него на ринга в Манчестър преди да победи Чарлс Адаму. Това се случи на 22-ри декември, а днес промоутърът Франк Уорън качи снимка с двамата.

Бившият шампион в средна категория на WBO дори помоли Уорън да премести мача му по-рано в картата, за да може малчуганът да си легне на време.

Съдбата на хлапето е трагична.

По-рано тази година му е поставена ракова диагноза, която е нелечима. Злокачественият тумор не може да бъде премахнат по какъвто и да е безопасен начин.

Родителите му и приятелите им се опитват да му подарят колкото се може повече позитивни спомени преди фаталния край.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.