Уайлдър ще търси реализация като актьор през 2019 г. | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Уайлдър ще търси реализация като актьор през 2019 г.

Уайлдър ще търси реализация като актьор през 2019 г.

Уайлдър ще търси реализация като актьор през 2019 г.
0

След като участва в дванайсет-рундов боксов трилър с Тайсън Фюри, Деонтей Уайлдър ще вземе участие и в Холивудска продукция. С началото на 2019 г. боксьорът направи първи стъпки към кариера във филмовата индустрия – нещо, за което „Бронзовия бомбардировач“ е споделял, че мечтае. Той публикува няколко „снап“ снимки в Инстаграм профила си, на които се вижда как позира на филмова сцена и в каравана, където филмовите актьори са обгрижвани от гримьори.

„Господ ме благослови да правя нещо, към което изпитвам голяма страст и това е актьорското майсторство. През 2019 г. ще имам големи проекти. Просто почакайте и вижте шампиона в „Светлини, камера, екшън“!“, написа Уайлдър в Инстаграм.

„Винаги съм участвал в постановки в църквата като малък. Даваха ми много дълги текстове и ги учих по няколко часа в банята“, разказа тежкият удряч пред Люк Белейр.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско жиу-житсу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.