Хвърлят бита карта за дебюта на Томи Фюри | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Хвърлят бита карта за дебюта на Томи Фюри

Хвърлят бита карта за дебюта на Томи Фюри

Хвърлят бита карта за дебюта на Томи Фюри
0

По-малкият брат на Тайсън Фюри – Томи, ще дебютира като професионалист срещу два пъти по-възрастен боксьор. Съперникът на 19-годишния талант се казва Йевгенис Андрейевс и е на 37.

Латвиецът е с доста скандална кариера. Неговите победи са 10… а загубите 102!

Има 38 поражения (и 1 равенство) само в последните 3 години. Не познава вкуса на успеха от цели 39 двубоя.

Шансът Томи да дебютира със загуба граничи с лудостта. „Да му бяхте дали боксова круша за протвиник“, шегуват се в типичния си стил феновете на бокса в Англия.

Мачът е на 22 декември в Манчестър и ще подгрява сблъсъка за световната титла на IBF в категория перо. Джош Уорингтън ( 27-0-0) ще защитава пояса си срещу Карл Фрамптън (26-1-0). В същата вечер, но в Лондон – ще се състои чаканият реванш между Дерек Чисора и Дилиън Уайт.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.