Дадено бе началото на летният лагер по кикбокс и муай тай | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Кикбокс и муай тай Дадено бе началото на летният лагер по кикбокс и муай тай

Дадено бе началото на летният лагер по кикбокс и муай тай

Дадено бе началото на летният лагер по кикбокс и муай тай
0

Беше дадено начало на базовия летен лагер на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. И тази година лагерът се провежда в почивен комплекс в Разлог, а над 600 състезателя от възрастовите групи деца, младежи, мъже и жени и тази година ще тренират във всички стилове на спорта кикбокс.

Участие в подготовката взима и националния състав по муай тай воден от старши треньора Николай Атанасов. Освен представителите на националните ни гарнитури в лагера тази година се включват и спортисти от Италия, Норвегия, Русия, Словения, Испания, Молдова и Македония. От Българска конфедерация по кикбокс и муай тай са обезпечили и участието на редица именити треньори – Андрей Котов от Русия, Маноел Нордио от Италия, Джанфранко Рици от Италия, Сергей Пасячник – Русия и Томаш Барада – Словения, които съвместно с българските национални треньори Красимир Колев, Николай Атанасов, Иван Георгиев и селекционера Миодраг Йотич в рамките на последващите 10 дни ще надграждат своите спортни умения.

Паралелно с проявата се организират и два съдийски семинара – двудневен съдийски семинар за съдии на ринг и първия по рода си международен съдийски семинар за татами съдии, който международната WAKO федерация възложи за провеждане на родната централа.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.