Начало Кикбокс и муай тай Европейското първенство по кикбокс за кадети стартира в Македония – силна българска група! (СНИМКИ)

Европейското първенство по кикбокс за кадети стартира в Македония – силна българска група! (СНИМКИ)

Европейското първенство по кикбокс за кадети стартира в Македония – силна българска група! (СНИМКИ)
180
0

Онзи ден за участие в Европейското първенство по кикбокс за кадети отпътуваха състезателите на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

В състезанието, което се провежда в Скопие – Македония от 03 до 10 Септември нашата организация се включва с отбор от 80 представителя водени от двамата селекционери на татами и ринг Джанфранко Рици и Миодраг Йотич и националните треньори: Иван Георгиев, Красимир Колев и Красимир Кирилов. По-рано тази седмица гарнитурата ни беше оборудвана за участие в състезанието със спортна и представителна екипировка, която бе връчена от Изп. директор на организацията Димитър Спасов.

Днес бе определен жребият за Шампионата на Европа. Българските представители ще се изавят в 64 теглови категории във всички възрастови групи на стиловете пойнт файтинг, лайт контакт, киклайт контакт, К-1, фул контакт и лоу кик. В утрешния ден предстои откриването на Европейския шампионат по кикбокс за кадети. Първенството е във всички кикбоксови дисциплини и ще стартира с официално откриване в спортен център Борис Трайковски.

(180) прочитания