Начало Кикбокс и муай тай Отмъщението на Бранко Бабачев

Отмъщението на Бранко Бабачев

Отмъщението на Бранко Бабачев
0

Ето, че дойде момента в който Бранко Бабачев успя да си отмъсти за единственната си загуба в кикбокса на професионално ниво. Това се случи снощи по време на Pro Fight 10 в гр. Бургас, където всички почитатели на бойните спортове присъстваха на това уникално шоу.

Март месец тази година в гр. Варна се проведе гала на която взе участие Бранко Бабачев и Едуард Алексанян, като излязоха един срещу друг готови на всичко, за да спечелят. Тогава победител излезе Едуард, като срещата беше изключително успорвана и до последно не беше ясен изхода от срещата.

Оттогава до снощи, Бранко Бабаче съумя да вдигне играта си на доста по-високо ниво и да покаже на какво е способен и заслужено да вземе заслужен реванш от Едуард.

В зала „Младост“ снощи, Бранко Бабачев доминираше през по-голяма част от срещата, като наблягаше на силни и точни удари както с ръцете, така и с краката. Пресата, която налагаше над Едуард изигра страхотна роля за изхода на срещата и заслужено вдигнатата ръка на главния съдия беше тази на Бранко Бабачев, който спечели с 3 на 0 съдийски гласа.

Очакваме да разберем кой ще е следващия предизвикан боец от Бранко и съответно ни остава на нас феновете на бойните спортове да тръпнем в очакване за поредната голяма среща в която ще вземе участие за пореден път Бабачев.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.