Начало Кикбокс и муай тай Pro Fight 10 Бургас: Сергей Александров срещу Slavisa Miodrag

Pro Fight 10 Бургас: Сергей Александров срещу Slavisa Miodrag

Pro Fight 10 Бургас: Сергей Александров срещу Slavisa Miodrag
0

Предпоследната среща, която ви представяме от бойното шоу, което ще се проведе на 20-ти юли в Бургас, зала „Младост“ от 20:00 часа е между Сергей Александров и Slavisa Miodrag в категория до 74 кг.

Сергей Александров е сребърен медалист от световно и европейско първенство по муай тай, сребърен на европейско първенство по кикбокс и бронзов медалист от европейско първенство по кикбокс. Многократен шампион на България по муай тай и кикбокс.

Неговият противник Slavisa Miodrag е на 19 години, балкански шампион и носител на световна купа. Шампион на Босна и Херцеговина.

Броени дни остават до това  бляскаво шоу на което ще станат свидетели най-вече бургазлии, а ние нямаме търпение да видим едни от най-титулуваните бойци в България на едно място.

20-ти юли, зала „Младост“ Бургас, 20:00 часа – побързайте да заявите и закупите вашият билет, тъй като съвсем малко са останали. За Билети и маси: 0897 964 368 – цена на билети: 15 лева! Вип масите са три вида като позиция и цена, пълни с богат кетъринг и страхотна възможност да гледате това бойно шоу от възможно най-удобна позиция.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.