Начало Кикбокс и муай тай Pro Fight 10 Бургас: Станислав Вълчев срещу Христиан Андонов

Pro Fight 10 Бургас: Станислав Вълчев срещу Христиан Андонов

Pro Fight 10 Бургас: Станислав Вълчев срещу Христиан Андонов
0

Представяме ви поредната среща с участие на бургаски любимец, който многократно се е доказал на европейският връх по муай тай, както и на световния.

Станислав Вълчев от СК „Самурай“ ще представя своя роден град Бургас в претъпканата зала „Младост“ на 20-ти юли срещу Христиан Андонов, който е с 9 победи и 1 загуба при професионалистите.

Вълчев е трикратен европейски шампион по муай тай, носител на Про Ам титла, многократен републикански шампион и носител на множество медали от чуждестранни и местни състезания. Изключително техничен и интелигентен боец, който е готов на всичко да зарадва бургаската публика!

Андонов е европейски шампион по муай тай, многократен републикански шампион, носител на международен пояс по муай тай и носител на много отличия от международни състезания. Един изключително твърд и техничен боец, представящ СК „Иккен“.

20-ти юли, зала „Младост“ Бургас, 20:00 часа – побързайте да заявите и закупите вашият билет, тъй като съвсем малко са останали. За Билети и маси: 0897 964 368 – цена на билети: 15 лева! Вип масите са три вида като позиция и цена, пълни с богат кетъринг и страхотна възможност да гледате това бойно шоу от възможно най-удобна позиция.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.