Начало Кикбокс и муай тай Продължаваме да пишем история: Копривленски ще се бие на GLORY 45 Амстердам!

Продължаваме да пишем история: Копривленски ще се бие на GLORY 45 Амстердам!

Продължаваме да пишем история: Копривленски ще се бие на GLORY 45 Амстердам!
494
0

Току що дойдоха изключително добри новини от Холандия! Организаторите от Глори поканиха Стоян Копривленски за следващата си гала вечер в Амстердам, а именно GLORY 45! Стоян Копривленски има договор с GLORY, което го прави сигурен участник на поне още две гали от веригата GLORY, а при добро представяне в което изобщо не се съмняваме, добрите новини ще са още по-хубави!

На 30-ти септември в Амстердам, Копривленски ще излезе на професионалния ринг срещу представител на домакините, а именно Kevin Hesseling, който е шампион на Холандия и е един от най-преспективните бойци изобщо в организацията.

 

Това ще бъде втората официална среща за Стоян част от GLORY, като при първата си визита победи изключително убедително! След което моментално беше поканен да вземе участие на турнирния формат в следващата гала вечер на GLORY, но за жалост контузия му попречи да вземе участие. Ето, че всичко вече е добре и Стоян Копривленски отново ще се бие на най-голямата професионална кикбокс организация в света, гледана от милиони по цял свят!

Стоян Копривленски ще излезе на ринга заедно със своя треньор в момента Mike Passenier от Mike’s GYM, а разбира се в България излиза гордо от СК „Самурай“ – Бургас, с треньори Димитър Топалов, Николай Атанасов и Николай Рачев!

За всички, които искат да гледат на живо – нека се свържат с нас, за да помогнем за билетите! Нека да бъдем една голяма българска агитка и да покажем на какво сме способни! Стоян ще покаже на ринга същото!

(494) прочитания