Начало Кикбокс и муай тай Рангел Иванов специално за Boec.BG за SuperKombat и бъдещето

Рангел Иванов специално за Boec.BG за SuperKombat и бъдещето

Рангел Иванов специално за Boec.BG за SuperKombat и бъдещето
0

Рангел Иванов застана пред екипът на Boec.BG, за да каже няколко думи относно отминалата му среща на SuperKombat в Румъния и за предстоящото пред него.

„Удовлетворен съм до голяма степен от финала на това приключение в което се впуснахме. На всички, които ми казваха преди и след срещата, че не е трябвало да се бия, искам да отговоря така:

Не съм глупав, давах си сметка през цялото време какво можеше да стане, но и какво можеше да извлека от дадената ситуация. Не винаги всички може да върви гладко в подготовката ни като спортисти или в живота ни като цяло. Важното е да не се взираме в травмите или в проблемите, които са ни сполетяли, а да погелднем през тях и да не сабитораме развитието си. Също така си давам сметка, че ако човек не рискува и си седи комфортно в удобният стол с вдигнати крака на табуретката, няма как да постигне абсолютно нищо. За жалост в България не оценяваме бойците си, а имаме доста талантливи и млади момчета. Трудно е да се задържиш по-дълго в нашия спорт. Хората не си дават сметка, че ходим по доста тънък лед, а същевременно ни приемат за даденост.

Радвам се, че румънските ни колеги оценяват труда ни на съвсем друго ниво не само във финансов аспект, но и с изключителното отношение, което демонстрират. Благодаря на всички за подкрепата, която ми оказаха, сигурен съм, че при следващата си изява ще ви зарадва с една красива и стойностна победа!“

За в бъдеще, амбиците ми са не просто да се задържа в SuperKombat с които подписах страхотен договор до следващата година юни месец, а да се утвърдят в тяхната верига. Убеден съм че мога да го постигна. Имам уникален екип с който работим във пълен синхрон! Графикът на веригата е много натоварен, за това съм сигурен че след пълното си възстановяване ще мога бързо да взема участие и да покажа на какво съм способен и пълният си потенциал да бъде развит!

Ние, екипът на Boec.BG пожелаваме на Рангел Иванов пълно оздравяване съвсем скоро и да ни радва с все повече титли и професионални победи!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.