Начало ММА Керит Браун пристига в България, за да присъства на уникално спортно събитие

Керит Браун пристига в България, за да присъства на уникално спортно събитие

Керит Браун пристига в България, за да присъства на уникално спортно събитие
9
0

Президентът на световната федерация по ММА – IMMAF, Керит Браун пристига в България, за да присъства на уникално спортно събитие. За първи път в България в един ден, на едно и също място ще бъдат проведени две международни състезания – Балканско първенство по ММА за аматьори и международна профи гала Christmas Fight Night.

Домакин на уникалното съчетание от спортни ММА изяви ще бъде град Пазарджик, като състезанието ще се проведе в зала „Васил Левски” и се реализира с подкрепата на Община Пазарджик.

В Балканското първенство, което е първо за учредената тази година Балканската федерация по ММА с Президент Станислав Недков- Стъки, ще участват 6 страни – България,Турция,Гърция,Албания,Македония,Сърбия. Участващите състезатели са от всички възрастови групи – от 13 години до мъже и жени.

Очаква се на откриването да присъства Министъра на спорта Красен Кралев, кмета на Община Пазарджик Тодор Попов, кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, много спортни легенди и приятели на мма.
В международната профи гала, която ще се проведе вечерта след Балканското първенство, участие ще вземат някои от най-елитните български мма бойци, между които Георги Валентинов и Емил Захариев. Във всички срещи, включени в профи галата, срещу българските бойци ще се изправят противници от други страни.

Входът за Балканското състезание, което ще стартира в 10ч в събота ще бъде свободен, а за профи галата,която ще стартира в 19 ч, входът е символичен от 5 лв, като събраните средства Българска Федерация по ММА, ще дари на две дечица от Пазарджик – Диана Поибренска и Славянка Тонева, нуждаещи се от средства за лечение.

„Посещението на Керит Браун е свързано и с обсъждането на кандидатурата на България за домакин на Европейското първенство по ММА през 2017 г.

(9) прочитания

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.