Начало ММА Запознайте се с Ти Джей Дилашоу

Запознайте се с Ти Джей Дилашоу

Запознайте се с Ти Джей Дилашоу
0

Днес рожден ден празнува ММА звездата Тайлър Джефри Дилашоу. Шампионът на UFC в категория петел става на 33.

Роден е в Калифорния, където завършва висшето си образование. Изгрява на колежанските първенства по борба. Решава да се пробва в смесените бойни изкуства.

Талантът му е забелязан и навлиза с пълна сила в най-популярната организация – UFC. Няколко пъти печели бонусите за „Представяне на вечерта“ и „Битка на вечерта“. Победите му в Октагона вече са 16, а загубите едва 4.

Наскоро Ти Джей редуцира теглото си до 57 килограма и опита да стане шампион на две категории едновременно, но загуби.

Има син колан по бразилско джу джицу и черен колан по Банг муай тай, даден му лично от Дуейн Людуиг. Дилашоу е най-добрият му състезател.

Въпреки че миналото му е свързано с борбата, тренира здраво бокс всеки ден. Преди време се справи повече от добре на спаринг с Васил Ломаченко.

Голям фен е на рок групата – Ред Хот Чили Пепърс. Често се се среща с легендата Антъни Кийдис, който пък е почитател на UFC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.