Начало ММА Абделазиз: Хабиб е световна величина, Конър продава алкохол на ъгъла

Абделазиз: Хабиб е световна величина, Конър продава алкохол на ъгъла

Абделазиз: Хабиб е световна величина, Конър продава алкохол на ъгъла
352
0

Мениджърът на Хабиб Нурмагомедов – Али Абделазиз, захапа сериозно Конър Макгрегър. Управляващият директор на Dominance MMA Management заяви, че клиентът му ще се бие единствено в мач, от който може да изкара сериозна сума. Ето какво каза мъжът пред TMZ:

„Аскрен, Уудли – никой от тях дори няма да докосне Хабиб. Имат проблеми с кардиото, няма да създадат никакви проблеми на Нурмагомедов. Уморяват се по време на битка. В момента не ми пука за Бен или Тайрън, защото се интересувам от съперници, които могат да ни донесат 50-100 милиона долара, а нито един от тях няма да ни донесе дори 100 хиляди“, заяви Али Абделазиз.

„Вижте, в последния ни мач се бихме с Конър Макгрегър, който изкара 50 милиона долара. Сега Хабиб е по-голямата глобална суперзвезда. Единият се срещна с Путин и Ердоган, докато другият продава алкохол в магазинчето на ъгъла. Двамата са на различни планети. Както и да е. В началото на следващата година Хабиб ще отиде в Африка, защото имаме проект там. Той иска да се докосне до живота на другите и ще дари 1 милион долара в различни сфери. Ще помогне на хората там“, добави мениджърът.

„Хабиб може да се оттегли още сега. Той е богат… Аз съм богат също (смее се)! Ако някой постави много пари на масата, то ние ще ги вземем, не ми пука кой е основният претендент за титлата в лека категория. Хабиб беше такъв претендент 5 години! В това време беше изпреварен от Конър Макгрегър. Еди Алварес също го изпревари. Дейна Уайт знае как да направи много пари. Ще работим заедно“, завършва Абделазиз.

(352) прочитания

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG