Бивш боец от UFC убит от шофьор на Uber | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Бивш боец от UFC убит от шофьор на Uber

Бивш боец от UFC убит от шофьор на Uber

Бивш боец от UFC убит от шофьор на Uber
0

Бившият боец от UFC Родриго де Лима е бил убит от шофьор на Uber. Нещастният случай е станал в Белем, Бразилия. Дългогодишният му приятел Майкъл Прейзърс, който също е ММА боец, сподели подробности около смъртта на 28-годишния мъж. Де Лима бил женен с две деца.

Водачът на автомобила спрял колата, докато возил бразилеца и негови приятели. Причина за това бил разразил се спор. Шофьорът отпрашил, а миг след това се завърнал и ударил в гръб нищонеподозиращия Родриго де Лима.

Полицията все още не може да намери убиеца.

Де Лима (9-3-1) има 2 битки в UFC през 2014 и 2015 година. След неуспеха си в организацията се завърнал в своята родина, където продължил да участва в професионални галавечери.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.