Начало ММА Бивш претендент за титлата на UFC: Загубих дома си, дължа десетки хиляди
0

Бивш претендент за титлата на UFC: Загубих дома си, дължа десетки хиляди

Бивш претендент за титлата на UFC: Загубих дома си, дължа десетки хиляди
588
0

Бившият претендент за титлата на UFC в категория “петел” Майкъл Макдоналд призна, че е в много тежка ситуация, загубил е дома си и дължи десетки хиляди долара. 26-годишният боец сподели, че ще му се наложи да започне друга работа, за да може да си плаща сметките и да заделя пари за тренировъчен лагер.

“Опитвам се да изкарам достатъчно пари, за да си платя сметките и да спестя за лагер. Трудно е, защото нямам представа, дали лагерът ще бъде перфектен и дали ако платя за такъв, опонентът ми няма да се откаже.

Целта ми е да се бия, но трябва и да запазя вещите си. Взех пари назаем и дължа около 15 000 долара, за да мога да тренирам като професионален атлет. А когато започнах да получавам контузии, загубих всичко. Два пъти. Загубих дома си и се преместих отново да живея с родителите си”, призна Макдоналд.

“Най-лошото е, че никога не знаеш, дали имаш достатъчно. Взимаш парите и си казваш – “дано това е достатъчно”. Да кажем, че имам 20 000 в банката. Мисля си, че всичко е ОК и започвам да тренирам, но се контузвам и трябва да се оперирам. Докато оздравея, вече имам само 5000. Какво ще стане, ако се контузя отново? Имах три операции на ръката и трябваше да почивам две години. Това ме изпрати в сериозни дългове. Вече съм в позиция, в която нямам какво да загубя. UFC не ми плаща сметките”, допълни американецът, който има 17 победи от 21 мача.

(588) прочитания