Джош Барнет ще се бие за титлата на Бейдър | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Джош Барнет ще се бие за титлата на Бейдър

Джош Барнет ще се бие за титлата на Бейдър

Джош Барнет ще се бие за титлата на Бейдър
0

Новото попълнение в „Белатор“ – Джош Барнет, ще спори за титлата на организацията в тежка категория. Това потвърди лично Скот Кокър.

Ето какво каза силният човек във веригата:

„Райън ще остане в тежка категория и ще защитава титлата в следващата си битка срещу Конго. Toва най-вероятно ще се случи през август или септември. Мачът ще бъде факт, а след това Джош Барнет ще получи шанс да се бие за титлата срещу победителя“, заяви шефът на „Белатор“.

В момента Чейк Конго (30-10-2) е претендент №1 при най-тежките. Бейдър (27-5) пък е голямата звезда на организацията. Боецът е шампион в категориите полутежка и тежка. Веч бъдещето си знае и американецът Барнет (35-8), който е вероятно да запише официален дебют срещу по-лек съперник – а не да бъде пратен директно за пояса.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.