Люис: Откъде е Благой Иванов? Да не би да е от Русия? | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Люис: Откъде е Благой Иванов? Да не би да е от Русия?

Люис: Откъде е Благой Иванов? Да не би да е от Русия?

Люис: Откъде е Благой Иванов? Да не би да е от Русия?
0

Следващият съперник на Благой Иванов в Октагона – Дерек Люис, явно още не е разучил добре своя опонент.

Петият в ранглистата в тежка категория на UFC бе гост в шоуто на Ариел Хелуани, като сподели как преминава подготовката му и какво мисли за Багата.

„В миналото имах доста проблеми и исках да си почина от битките. Говорих с много хора и им казах, че не съм сигурен дали искам да продължа с ММА. За две или три години бях загубил любовта си към спорта. За първи път от доста време чувствам отново голяма страст към него. Тренирам по 3 пъти на ден. Сега съм здрав и на 100% фокусиран“ , заяви Люис относно завръщането му.

В скайп-връзката направи впечатление, че боецът е с повече килограми от желаното от него тегло.

„Надявам се, че ще бъда с тегло към 113 килограма за битката. Към днешна дата нямам проблем с гърба“ , сподели Черния звяр.

Запитан дали знае нещо за родния боец, Люис отговори.

„Не знам много за Иванов и в момента го проучвам. Откъде е той? Да не би да е от Русия?“

Водещият Хелуани му сподели, че Благой е от България и че е бил близо до смъртта.

„Лудост е това, че е бил близо до смъртта. За него е добре, че е корав. Един път пропуснах хранене и също като него бях близо до смъртта. Разбирам неговата болка, защото когато пропуснах храната почувствах, че ще умра“, добави шеговито Люис като не показа, че е впечатлен от случилото се на Багата преди години.

Благой Иванов и Дерек Люис ще влезнат в клетката на събитието „UFC 244“ на 2-ри ноември в легендарната Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. За Багата това ще бъде трети двубой през тази година, като до момента българина има две победи. Люис пък ще направи своето завръщане. Последната му битка бе през март когато загуби от Жуниор дос Сантос с технически нокаут във втория рунд.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.