Нунеш добави нов шампионски скалп към колекцията си (ВИДЕО) | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Видео Нунеш добави нов шампионски скалп към колекцията си (ВИДЕО)

Нунеш добави нов шампионски скалп към колекцията си (ВИДЕО)

Нунеш добави нов шампионски скалп към колекцията си (ВИДЕО)
0

Аманда Нунеш (18-4) записа 9-та поредна победа в UFC, побеждавайки бившата шампионка в категория петел Холи Холм (12-5) в главното подгряващо събитие на UFC 239.

„Лъвицата“ впечатли за пореден път, нокаутирайки 37-годишната си противничка минута преди края на първия рунд, запазвайки титлата си в категория петел.

И двете започнаха пасивно срещата, дебнейки се за грешки и изчаквайки своя момент. Изненадващо, „Дъщерята на пастора“ не пробва нито един от добре познатите ни хайкикове и също толкова изненадващо, движението на Холм също не бе на познатото ниво.

Бразилската шампионка в две категории направи един успешен тейкдаун, но Холм набързо се изправи. Малко след това американката пробва десен ритник, но Нунеш бе скъсила достатъчно дистанцията, за да пласира чудовищен десен хайкик в главата на Холи. 31-годишната южноамериканка последва тежкия си ритник с няколко крошета в главата на Холм, преди реферът на двубоя да се намеси и да узакони победата.

Това бе четвърта успешна защита на Нунеш на пояса ѝ в тази дивизия, който тя спечели през 2016-та.

А „огърлицата“ на Нунеш стана още по-впечатляваща – Валентина Шевченко, Миеша Тейт, Ронда Раузи, Ракел Пенингтон, Крис Сайборг и Холи Холм.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.