Понзи все още иска скалпа на Дос Аньос | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Понзи все още иска скалпа на Дос Аньос

Понзи все още иска скалпа на Дос Аньос

Понзи все още иска скалпа на Дос Аньос
0

Аржентинският ММА боец Сантяго Понзинибио изобщо не се е отказъл от мисълта за мач с Рафаел дос Аньос.

Понзи искаше да вземе скалпа на бившия световен шампион по време на UFC Argentina, но бразилецът отказа да се бие на негова територия. „Гаучосът“ зави, че е съгласен двамата да премерят сили където и да е:

„Все още чакам битка с „дивата“ Рафаел дос Аньос. Дал съм й шанс да избира и просто да ми каже кога и къде. Това ще бъде пореден нокаут за мен. „Дивата“ не искаше да се бием в Аржентина, а в САЩ. Не искам мач с Конвингтън, защото сме с едни и същи треньори. Тренираме в една и съща зала. Казаха ни да се бием, само ако е за титла“, призна Понзи.

По време на галата в Буенос Айрес той нокаутира Нийл Магни в 4-тия рунд.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.