Още вълнуващи схватки на Балканската купа по кендо | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Други Още вълнуващи схватки на Балканската купа по кендо

Още вълнуващи схватки на Балканската купа по кендо

Още вълнуващи схватки на Балканската купа по кендо
0

София и днес приема десетото издание на Балканската купа по кендо. Престижната надпреварата бе открита вчера в тренировъчната зала „Арена Армеец“. В турнира взимат участие над 130 спортисти от осем балкански държави.

Това е значително повече от първото издание на шампионата, което бе през далечната 2007 година в Шумен. Тогава се записаха близо 40 участници от 4 държави.

„Този турнир е предпоставка за заздравяване на отношенията между нашите страни и за зараждане на нови приятелства“, заяви при откриването председателят на Българската федерация по кендо – Александър Арабаджийски.

В надпреварата участие взимат бойци от Сърбия, Румъния, Гърция, Турция, Хърватия, Черна гора, Северна Македония и България, разбира се.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.