Полицай неутрализира заподозрян чрез бразилско джу джицу (ВИДЕО) | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Други Полицай неутрализира заподозрян чрез бразилско джу джицу (ВИДЕО)

Полицай неутрализира заподозрян чрез бразилско джу джицу (ВИДЕО)

Полицай неутрализира заподозрян чрез бразилско джу джицу (ВИДЕО)
0

Полицай Джаред Типтън може да е само от година на служба, но вече се превърна в герой. Смелчагата сложи в малкия си джоб по-опитните си колеги.

Той подходи хладнокръвно в напечена ситуация и благодарение на уменията си по бразилско джу джицу неутрализира заподозрян. След като го повали на земята, демонстрира страхотен контрол и потуши разразилата се свада.

Вижте отличните действия на полицая:

Това е поредно доказателство колко полезни са бойните спортове. Благодарение на тях можем да се отбраняваме при опасност, а през изминалия уикенд станахме свидетели на още един такъв случай.

Специалистката по ММА- Поляна Виана, се защити от джепчия, който се опита да открадне телефона й. Това бе второ нападение над дамата в Рио де Жанейро, но тя отново се противопостави.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.