Родни таекуондисти организират семинар против агресията сред младите (ВИДЕО) | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Видео Родни таекуондисти организират семинар против агресията сред младите (ВИДЕО)

Родни таекуондисти организират семинар против агресията сред младите (ВИДЕО)

Родни таекуондисти организират семинар против агресията сред младите (ВИДЕО)
0

60 таекуондисти от България, Гърция и Словения ще вземат участие в проекта на сдружение „Централен Полицейски Таекуон-До Клуб“ – „НЕ на Агресията.

Домакин на събитието, което ще се проведе от 17-ти до 28-ми август, ще бъде град Обзор. Целта на проекта е борбата с агресията и нетолерантността, и предотвратяването на силната радикализация, ксенофобия, расизъм, тормоз и дискриминация сред младите.

Целите, които са си поставили организаторите, са повишаването на информираността и познанията на участниците относно ценности, обичаи, традиции, бит и начин на живот на хората с различна религиозна, политическа, социална и етническа принадлежност. Особено внимание ще се обърне на зачитането на културното многообразие, като програмата ще включва най-различни видове дискусии, презентации, фолклорни вечери, работа в групи и ролеви игри.

В интервю за Boec.BG, председателят на проекта Бисер Манчев от „Централен Полицейски Таекуон-До Клуб“ говори за предстоящия обмен и какви са целите и очакванията му от международното събрание на младите спортисти.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.