Камчия ще говори на език „карате киокушин“ през юли | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Senshi Камчия ще говори на език „карате киокушин“ през юли

Камчия ще говори на език „карате киокушин“ през юли

Камчия ще говори на език „карате киокушин“ през юли
0

Стотици каратисти от 28 държави ще пристигнат в България, за да се включат в най-големия международен тренировъчен лагер по карате киокушин. Той ще се проведе за 13-та поредна година и се организира от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). И този път домакин ще бъде черноморският курорт Камчия.

У нас пристига японското светило в дисциплината – Канчо Хацуо Рояма.

Лагерът започва на 30 юни, когато ще пристигнат всички отбори, и ще продължи до 7 юли включително. До момента близо 1600 бойци и треньори са се регистрирали за участие.

За пръв път в рамките на лагера ще се проведе и Световна купа на KWU по киокушин за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи. С нетърпение се очаква и трето издание на най-новата верига бойни – SENSHI, на 6 юли.

Очаквайте ексклузивно всичко най-интересно около галавечерта в Boec.BG.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.