Днес ще бъдат връчени наградите „Златен пояс“ 2018 | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Събития Днес ще бъдат връчени наградите „Златен пояс“ 2018

Днес ще бъдат връчени наградите „Златен пояс“ 2018

Днес ще бъдат връчени наградите „Златен пояс“ 2018
0

За пръв път у нас ще се проведе церемонията по връчване на годишните награди „Златен пояс“. Oрганизира се от Националната асоциация по бойни спортове. За отличие се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията.

Началото ще бъде дадено в 17 часа в Sofia Event Center, а входът е свободен.

Декември е месецът за равносметка. Петимата най-заслужили бойци за календарната година ще получат статуетка „Златен пояс“. Ето и кои са призовете: „Най-добър спортист – мъж“, „Най-добър спортист – жена“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“, „Вярност на традициите“.

Церемонията ще продължи до 20 часа, а гостите ще могат да се насладят на страхотни демонстрации по карате киокушин, кикбокс и муай тай, таекуондо ITF, джиу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо и канадска борба.

Шоуто е гарантирано.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.