Министър Кралев откри игрите на спортистите от малките селища | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Събития Министър Кралев откри игрите на спортистите от малките селища

Министър Кралев откри игрите на спортистите от малките селища

Министър Кралев откри игрите на спортистите от малките селища
0

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри XXIV Държавни игри на спортистите от малките селища. Състезанията се провеждат под негов патронаж в гр. Дългопол и с. Аспарухово от 4 до 22 юли.

Сред дисциплините е предвидена свободна борба, която ще се играе на 10-12 юли.

Общо във всички състезания участват около 850 спортисти (юноши и девойки) от цялата страна.

“Много съм щастлив за пореден път да открия Държавните игри на спортистите от малките населени места, които се провеждат в Дългопол. Виждам колко млади хора има тук и това ме прави много щастлив. Пожелавам Ви да имате много незабравими мигове по време на тези Игри и да ги отнесете по родните си места”, каза спортният министър и благодари на кмета на община Дългопол Георги Георгиев и на ръководството на БАСС.

Церемонията по откриването се състоя в залата на спортния център в с. Аспарухово, изграден със средства по европейски програми. Освен с многофункционална зала, комплексът разполага с открити площадки, леглова база, ресторант и парк.

Организатор е Българската асоциация за селски спорт (БАСС).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. Създател е на блога "Кът за размисъл" в набиращата сила платформа Razmisul.net. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.