Последен лагер за националите по киокушин преди европейското (ВИДЕО) | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Видео Последен лагер за националите по киокушин преди европейското (ВИДЕО)

Последен лагер за националите по киокушин преди европейското (ВИДЕО)

Последен лагер за националите по киокушин преди европейското (ВИДЕО)
0

Националният отбор на България по карате киокушин стартира заключителната част от подготовката си за второто Европейско първенство за мъже, жени и ветерани, което ще се проведе във Варна от 7-ми до 9-ти декември. Паралелно с него Двореца на културата и спорта ще е домакин и на още едно голямо мащабно международно събитие, а именно 6-то Открито световно първенство по бойното изкуство за юноши и девойки. И за двете надпревари от Българската карате киокушин федерация осигуряват безплатен вход за зрителите.

Очаква се над 1000 участници от повече от 24 държави да пристигнат в морската столица за оспорваните срещи. През първия ден – на 7-ми декември, юношите и девойките ще се състезават за световнитемедали. Боевете започват в 9 ч. сутринта, като финалистите ще станат ясни на следващия ден.

Специална програма и внушителни представления очакват публиката на 8-ми декември, когато освен финалите и награждаването на новите световни шампиони по карате киокушин, ще се открие и  Европейско първенство  за мъже, жени и ветерани. Официалната програма по откриването ще започне в 16.30 часа. А стартът на състезанията през последния ден от мащабния киокушин уикенд – на 9 декември, ще бъде в 10 часа. Битките тогава ще определят и новите световни шампиони по карате киокушин.