Начало Без категория В Русия спряха скучен ММА двубой

В Русия спряха скучен ММА двубой

В Русия спряха скучен ММА двубой
0

Феновете, които наблюдаваха бойната вечер на руската федерация ACA, видяха дисквалификация на двама бойци, защото битката им беше прекалено скучна. Рашид Магомедов и Али Бегов не успяха да впечатлят никого с представянето си, а президентът и основател на федерацията – Маирбек Хасимов изрази разочарованието си като влезе в клетката и сложи край на двубоя преди началото на петия рунд.

Мачът беше част от турнир за излъчването на шампион в лека категория, но двамата така и няма да видят полуфинала на съревнованието.

Преди петия рунд съдията събра двамата бойци в центъра на клетката за да им обясни, че трябва да са по-активни, но беше прекъснат от бесния Хасимов, който взе микрофона и прекрати срещата.

Това е сериозна организация.“ каза Хасимов. „Това не е детска градина. Всеки път, когато кажа, че сме втората най-голяма лига в света, някой идва и ме критикува. Сега ви показвам точно колко сериозни сме.“

„Това е! Дисквалифицирани сте!“ обърна се той към двамата бойци. „Нямам нерви да ви гледам. Да не сме ученици? Точно така, свободни сте! Аллах е велик!“

Мачът беше обявен за несъстоял се, а от федерацията още не са обявили как ще продължат турнира след като един от полуфиналистите беше дисквалифициран.