Начало Борба Садулаев се готви за завръщане на тепиха (ВИДЕО)

Садулаев се готви за завръщане на тепиха (ВИДЕО)

Садулаев се готви за завръщане на тепиха (ВИДЕО)
0

Абдулрашид Садулаев и руския национален отбор по борба свободен стил се подготвят за старта на турнирите. Той ще бъде даден на 15 октомври когато стартира държавния шампионат на „Сборная“. Състезанието ще се проведе в Наро-Фоминск, Московска област.

Това е работната атмосфера, която имаме на тренировъчния лагер. В ход е последният етап от подготовката за руското първенство. Сега обръщаме повече внимание на тепиха, работим по двойки и провеждаме контролни битки…, написа „Аварския танк“ в профила си в Instagram.

 През тази година дагестанският борец продължи доминацията си при 97-килограмовите в свободния стил. Той спечели четвърта титлa от шампионат на Стария континент (2014 г., 2018 г., 2019 г., 2020 г.). 23-годишният борец е настоящ олимпийски шампион (2016г.) в категория до 86 кг. Той има четири световни титли (2014г. , 2015г., 2018г.и 2019 г.). „Аварския танк“ спечели и на два пъти Европейските игри (2015г. и 2019 г.).

Балансът му от победи и загуби на тепиха е впечатляващ. Садулаев има 123 успеха срещу само 2 поражения (Кайл Снайдер (САЩ) и Гамзат Османов (Азербайджан)) в своята кариера.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.