Начало Бокс Аръм: На загуба сме от мачовете на Кроуфърд
0

Аръм: На загуба сме от мачовете на Кроуфърд

Аръм: На загуба сме от мачовете на Кроуфърд
0

Мнозина специалисти определят Терънс Кроуфърд за един от най-успешните и качествени боксьори в историята. 34-годишният шампион на WBO в полусредна категория е непобеден 38 двубоя, като на 20 ноември пенсионира Шон Портър. Това обаче изглежда не е достатъчно, за да привлича аудитория и да носи пари.

Поне така твърди Боб Аръм. Легендарният мениджър заяви, че всички мачове на Кроуфърд, които са били промотирани от него, са били на загуба. Договорът на Терънс и „Топ Ранк” изтече именно след сблъсъка с Портър, като няма да бъде подновен.

Терънс Кроуфърд е един от най-добрите в света и е невероятно талантлив. За съжаление обаче, той не е показал, че е боксьор, който може да носи платени гледания, без значение от причината. Ние сме на загуба от всеки един от неговите мачове”, обяви Аръм.

Изглежда именно това е и причината мениджърът да позволи на Кроуфърд да си тръгне толкова лесно от компанията му. От своя страна боксьорът няколко пъти е казвал на всеослушание, че не е доволен от парите, които получава.

Разбирам го напълно. Той е най-добрият в категорията и винаги ми казва – „заслужавам да получавам пари като на най-добрия”. Уви, бизнесът не работи така. Ние няма как да си позволим да продължаваме да му плащаме като на най-добрия, защото приходите не отговарят на изискванията му”, каза още Аръм.