Начало Бокс Аскрен – Пол: Спасителна сламка срещу влогърите

Аскрен – Пол: Спасителна сламка срещу влогърите

Аскрен – Пол: Спасителна сламка срещу влогърите
0

Бен Аскрен и Джейк Пол ще премерят сили в професионален боксов мач този уикенд. Битката започва в неделя по изгрев слънце, като това ще е едно от първите шоу галавечери на новата платформа „Трилър“.

В САЩ се погрижиха сблъскът да е добре рекламиран и се очакват сериозни приходи от платени гледания.

На ринга ще се противопоставят бивш борец, шампион без нито една загуба в „Белатор“ и ONE FC и… влогър. Джейк Пол има едва битки в целия си живот, като те са срещу друг създател на клипове и бивш баскетболист.

Мачът на „Мерцедес-Бенц стейдиъм“ в Атланта приковава вниманието с екстравагантността си.

Това се явява пряк сблъсък между „истински“ боец и шампион, и светска персона, която слага ръкавиците само за пари. Напоследък шоумените започнаха твърде често да използват социалните мрежи и другите интернет платформи, за да опорочават бокса.

Нагледахме се на смехотворни сблъсъци, които обаче събраха пъти повече платени гледания от срещи между състезатели, които са тренирали цял живот… в чакане на главен мач на бойна галавечер.

Бен Аскрен не е най-добрият боец за пример.

Да, къдравият шегаджия често неглижира правилата, но има голямо сърце. Макар и страйкингът да не му е сила – то е смехотворно да бъде поставян в ролята на аутсайдер. Повечето букмейкъри фаворизират Пол и това е наистина шокиращо.

Бен се е бил срещу част от най-големите имена в смесените боеве. Издържал е в стойка срещу големи страйкъри. Цялата боксова и ММА общественост в момента са зад него и се надяват да даде урок на русокосия клоун, който парадира с парите си, мислейки се за боец.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.