Начало Бокс Бригс: Може обединителният двубой да е между Уайлдър и Усик
2

Бригс: Може обединителният двубой да е между Уайлдър и Усик

Бригс: Може обединителният двубой да е между Уайлдър и Усик
2

Бившият световен шампион в тежка категория Шанън Бригс не изключва в близко бъдеще Дионтей Уайлдър и Олександър Усик да се бият за титлата безспорен световен шампион в тежка категория, тъй като представляват голяма заплаха за настоящите световни шампиони Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

Фюри и Джошуа се съгласиха да проведат битка за абсолютната титла, но съдът нареди Циганския крал първо да се бие в трети двубой с Уайлдър. Антъни пък трябва да проведе задължителен двубой с Усик за пояса на WBO.

Уайлдър не може да бъде подценяван. Това е уникален екземпляр в цялата история на бокса. Той може да нокаутира всеки със своята ударна сила. Той дълго ще бъде подценяван, защото нямаше двубой след мача с Фюри. Не знаем как ще излезе за тази битка, но може да изненада„, смята Бригс.

Ако нокаутира Фюри, тогава какво? Ще има ли четвърта битка? Фюри не може да подценява Уайлдър. 90 кг човек, който с тези слаби крака не се очаква да удря толкова силно. Но той има чудовищен удар. Не е добре да се удря друг човек толкова силно. Той обаче не знае как да боксира„, продължи бившият шампион.

Много, много тежка битка и за Джошуа. Усик става по-силен с всеки рунд. Най-добрият шанс за Джошуа е да стигне до нокаут в ранните рундове. Джошуа е силен в началото на битката, Усик в края. Това е опасна, трудна битка. Това е най-трудната битка за Джошуа – толкова тежка, колкото и с Фюри„, смята Бригс.

Ако рингът е голям, ще бъде трудно да се улови. Той става по-силен с всеки рунд и започва да ви изтощава. Той е активен и е левичар. Знае как да отбягва удари. Има толкова много енергия, хвърля толкова много удари – не всички са опасни, но това са удари, които не можете да видите„, продължи американецът.

Подгответе се за битка на Усик срещу Уайлдър за абсолютната титла. Може би трябва да сме готови за това“, каза 49-годишният бивш шампион.

Comment(2)

  1. 🤣🤣🤣🤣🤣Тайсън фюри беше много уплашен от Уайлдър 🤣🤣🤣🤣 ! И не го би ами го уби….. счупи го на две……

Comments are closed.