Начало Бокс Чарлз Мартин: Нокаут над Уайт ще ме доближи до Джошуа

Чарлз Мартин: Нокаут над Уайт ще ме доближи до Джошуа

Чарлз Мартин: Нокаут над Уайт ще ме доближи до Джошуа
0

Чарлз Мартин иска да получи сблъсък с Дилиън Уайт, който е носител на „временната“ титла на WBC в тежка категория. Причината е, че при успех над „Крадеца на трупове“, Мартин ще се изкачи в ранглистите и ще може да атакува световните титли.

Нокаутирането на Дилиън Уайт ще ме доближи една крачка по-близо до Джошуа. Ще се изиграе Фюри срещу Уайлдър III, а после може би няколко мача между този победител и Джошуа, така че докато чакам искам да се бия с най-добрия на разположение боксьор и искам да приветствам Дилиън Уайт в Съединените щати с поредната загуба с нокаут. Битката с Уайт е лесна. Той получава твърде много чисти удари“, разкри Мартин пред „SKY Sports“.

Чарлз Мартин е с баланс от 28 успеха (25 с нокаут), 1 равенство и 2 загуби. Той има поражение от Антъни Джошуа в сблъсък за световната титла на IBF. 35-годишният американец има и загуба от Адам Ковнацки. В последния си сблъсък на ринга, Мартин нокаутира Джералд Уошингтън.

Антъни Джошуа никога не се е бил с истинското ми аз. Да се бия, когато бях наранен и неподготвен, е най-голямата грешка в живота ми, но това е грешка, която ще поправя, преди да се пенсионирам. Това е единствената причина, поради която все още се бия,“ завърши Мартин.