Начало Бокс Чарлз Мартин: Нокаут над Уайт ще ме доближи до Джошуа

Чарлз Мартин: Нокаут над Уайт ще ме доближи до Джошуа

Чарлз Мартин: Нокаут над Уайт ще ме доближи до Джошуа
0

Чарлз Мартин иска да получи сблъсък с Дилиън Уайт, който е носител на „временната“ титла на WBC в тежка категория. Причината е, че при успех над „Крадеца на трупове“, Мартин ще се изкачи в ранглистите и ще може да атакува световните титли.

Нокаутирането на Дилиън Уайт ще ме доближи една крачка по-близо до Джошуа. Ще се изиграе Фюри срещу Уайлдър III, а после може би няколко мача между този победител и Джошуа, така че докато чакам искам да се бия с най-добрия на разположение боксьор и искам да приветствам Дилиън Уайт в Съединените щати с поредната загуба с нокаут. Битката с Уайт е лесна. Той получава твърде много чисти удари“, разкри Мартин пред „SKY Sports“.

Чарлз Мартин е с баланс от 28 успеха (25 с нокаут), 1 равенство и 2 загуби. Той има поражение от Антъни Джошуа в сблъсък за световната титла на IBF. 35-годишният американец има и загуба от Адам Ковнацки. В последния си сблъсък на ринга, Мартин нокаутира Джералд Уошингтън.

Антъни Джошуа никога не се е бил с истинското ми аз. Да се бия, когато бях наранен и неподготвен, е най-голямата грешка в живота ми, но това е грешка, която ще поправя, преди да се пенсионирам. Това е единствената причина, поради която все още се бия,“ завърши Мартин.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".