Начало Бокс Демонстрацията на Мейуедър и Пол генерирала $32.5 милиона от PPV
0

Демонстрацията на Мейуедър и Пол генерирала $32.5 милиона от PPV

Демонстрацията на Мейуедър и Пол генерирала $32.5 милиона от PPV
0

Флойд Мейуедър и Логан Пол са генерирали приходи от 32.5 милиона долара само от платени канали в САЩ. Това показва статистиката спрямо закупените права за гледане на демонстративния боксов мач между двамата.

Според първоначални данни, отвъд океана срещата е била излъчена по 650 хиляди приемника. Цената за един от тях бе определена на 50 долара, което прави именно 32.5 милиона. Въпросните пари са само за PPV в САЩ, без заплатените суми по останалите страни.

Флойд хванал Пол да не падне в нокаут след дясно кроше? (видео)

Това означава, че интересът към въпросния мач все пак е бил достатъчно голям, въпреки че мнозина подозираха неговия изход. Легендата Мейуедър и Ютубърът Пол изиграха 8 рунда, в които нямаше много екшън и сериозни размени на удари. Дори се появиха кадри, в които ясно личи как при едно от по-тежките попадения на Флойд, той хваща влогърът, за да не падне на земята и да не се стигне до нокаут.

По първоначални данни, бившият световен шампион в 5 различни дивизии ще прибере около 100 милиона долара от участието си в това шоу в Маями. Логан Пол пък ще се задоволи със „скромната” сума от 20 милиона. Цифри, срещу които възнегодуваха редица от звездните имена в UFC, печелещи в пъти по-малко за кървавите битки в октагона на Дейна Уайт.

Звездите в ММА се обединиха: Гледахме комедия