Начало Бокс Еди Хърн: Джошуа трябва да се бие до средата на август

Еди Хърн: Джошуа трябва да се бие до средата на август

Еди Хърн: Джошуа трябва да се бие до средата на август
0

Промоутърът Еди Хърн обяви, че Антъни Джошуа трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев до средата на август, за да може да проведе 2 сблъсъка през настоящата година.

Следващите две седмици ще ни разкрият всичко, което искаме да знаем. Надяваме се, че 25 юли няма да се променя като дата. Но по-големият въпрос е, че Джошуа трябва да се бие до средата на август, за да изпълним плана си от два двубоя през 2020-а.

Така че ако отлагането продължи по-дълго, може да започнем преговори за битка с Тайсън Фюри през октомври-ноември. Имаме договор с Кубрат Пулев, а Фюри – с Дионтей Уайлдър, но всичко може да се случи в този луд свят“ , заяви Хърн пред „Evening Standard“, цитиран от sportal.bg.

Припомняме, че Антъни Джошуа трябваше да защитава световните си титли на IBF, IBO, WBA и WBO срещу задължителния претендент на IBF – Кубрат Пулев на 20 юни в Лондон, но сблъсъкът бе пренасочен за 25 юли, а в последствие и отложен за неопределено време поради разрастващата се пандемия от коронавирус, обхванала цял свят.

„Ако Пулев не се изправи срещу Джошуа в близките месеци, може да започне да си мисли, че остарява и това е последният му шанс да стане обединен световен шампион. За „AJ“ основната движеща сила е легендарния му статут“, завърши Хърн.

От щаба на „Кобрата“ тези дни заявиха, че са готови на лишения, за да се стигне до битката с Антъни Джошуа.

#ОтговорниВкъщи