Начало Бокс Еди Хърн: Кел Брук-Амир Хан може да пропадне заради изискване на Хан

Еди Хърн: Кел Брук-Амир Хан може да пропадне заради изискване на Хан

Еди Хърн: Кел Брук-Амир Хан може да пропадне заради изискване на Хан
0

Професионалният боксов промоутър Еди Хърн коментира евентуалния двубой между Амир Хан и Кел Брук. Осъществяването на такъв двубой е напълно възможно според Хърн, а единственото, което може да развали сделката е клаузата за рехидратация, за която Хан настоява. Хърн вярва, че двубоят може да се състои през март, въпреки че Кел Брук е с насрочен мач за 8-ми декември. Хърн се надява Кел Брук да е по-лек за мача си през декември, за да може веднага след това да започна подготовка за двубой с Хан и да редуцира теглото си до 66кг. до март месец.

Амир Хан обяви своите изисквания за осъществяването на такъв двубой – второ официално претегляне в деня на самия двубой, на което Кел Брук да не е с повече от 4,5 кг. по-тежък от първото претегляне. 

Еди Хърн смята, че това изискване на боецът може да е причината за пропадането на сделка между бойците. Вижте видео с цялото интервю на Хърн пред FightHub тук:

 

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".