Начало Бокс Еди Хърн: Уайт ще мълчи сега, за да говори на ринга
0

Еди Хърн: Уайт ще мълчи сега, за да говори на ринга

Еди Хърн: Уайт ще мълчи сега, за да говори на ринга
0

Дилиън Уайт няма да губи време и енергия, влизайки в словесна престрелка с Тайсън Фюри. Това обяви мениджърът Еди Хърн. Според него, подобно нещо ще бъде безсмислено, предвид умението на „Краля на циганите“ да завладява публиката с ораторските си способности.

Двамата ще се изправят един срещу друг, най-вероятно в средата на април, в битка за световната титла на WBC в тежка категория. От екипа на Фюри спечелиха търга, вадейки оферта от 31 милиона паунда за провеждането на срещата. Парите са рекордни в историята на бокса. Хърн е поставил сума в порядъка на 24 милиона паунда, но тя се оказа недостатъчна.

Все още нямаме изпратен договор от страна на Франк Уорън и Боб Аръм. Но това са нормални практики, очаквам да се случи до седмица. Нямам притеснение в това естество. Няма и какво толкова да казвам. Те спечелиха търга, от тях зависи да промотират срещата, ние няма какво да губим“, коментира Хърн.

Той съветва и Дилиън Уайт да не говори много. „Той се е отдал на тренировки. Понякога мълчанието е по-добрата стратегия. Особено по отношение мач с Фюри. Не виждам причина Уайт да влиза в словесна битка с него. Нека си тренира, да свърши своята работа в залата. Той ще мълчи сега, за да говори после на ринга“, закани се Хърн.

Очакванията са двамата боксьори да се изправят един срещу друг на 23 април. Фаворит за домакин на събитието е „Принсипалити Стейдиъм“ в Кардиф.