Начало Бокс Форман: Дайте още един шанс на Уайлдър срещу Фюри (ВИДЕО)

Форман: Дайте още един шанс на Уайлдър срещу Фюри (ВИДЕО)

Форман: Дайте още един шанс на Уайлдър срещу Фюри (ВИДЕО)
0

Джордж Форман, който е двукратен световен шампион в „тежка“ категория при професионалистите, разкри, че дава съвети на Дионтей Уайлдър след загубата му с технически нокаут от Тайсън Фюри през февруари в зала „MGM Grand“ в Лас Вегас.

„Добре си поговорих с Уайлдър, много добре си поговорих с него. Разговаряхме, защото се оказах в същото положение, когато неочаквано загубих титлата си в Африка. Само аз знам през какво преминава,“ сподели легендата пред TMZ Sports.

Форман беше спрян от Мохамед Али през 1974 г. по време на битката, която завинаги остана в историята на бокса като „Тътен в джунглата“.

„Той ще трябва да живее със загубата от Фюри, но мога да му покажа не само как да го направи, а и да се върне по-добър. Говорихме дълго по тези теми “ , добави Форман.

Снимка: БГНЕС

„Големия Джордж“ вярва, че Дионтей може да победи Фюри с необходимите корекции.

„Не само да го победи, но Уайлдър може да го направи лесно. Дайте му още един шанс и той ще ви покаже,“ завърши Форман.

Дионтей Уайлдър нямаше загуба на професионалния ринг преди втория сблъсък с Фюри. Той имаше 43 сблъсъка, 42 победи, 41 от които с нокаут и 1 равенство, в първата среща с Фюри.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".