Начало Бокс Фюри: Антъни Джошуа ще трябва да се доказва отново

Фюри: Антъни Джошуа ще трябва да се доказва отново

Фюри: Антъни Джошуа ще трябва да се доказва отново
1

Тайсън Фюри не се изказа ласкаво по адрес на сънародника си Антъни Джошуа. На въпрос от журналист къде слага в сметките шампиона в тежка категория в останалите версии, „Краля на циганите“ отговори:

„Беше състезание с три коня, но един го елиминираха. Сега е състезание с два коня“, сподели Фюри за Джошуа. „Само един ще остане след нашата битка.“

Бившият №1 при най-тежките не смята, че е толкова важно в кого са коланите в момента. Според него Ей Джей ще трябва да възвърне доверието на хората.

„Джошуа вече е нокаутиран. Извън сметките е. Ще трябва да се доказва отново и то с тежки удари, а не с бягане от малък дебел човек из целия ринг. Трябва да се докаже срещу топ съперник от високо ниво“, допълни Тайсън Фюри.

На 22 февруари той ще се изпраси срещу Дионтей Уайлдър в мач реванш. Първият сблъсък завърши наравно.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.