Начало Бокс Фюри е отчаян – иска четвърти мач с Уайлдър

Фюри е отчаян – иска четвърти мач с Уайлдър

Фюри е отчаян – иска четвърти мач с Уайлдър
0

Тайсън Фюри изглежда вече е достигнал до ръба на отчаянието, след като провали почти всички опити, за да намери съперник, срещу когото да защитава титлата си от WBC в тежка категория. Boxing TV съобщи, че британецът се е обърнал към Дионтей Уайлдър за четвърто издание на съревнованието им.

Мнозина бяха убедени, че със съперничеството им всичко свърши, когато „Циганския крал“ спечели два от трите им сблъсъка, а в първия завършиха наравно. Оказва се обаче, че „Бронзовия бомбандировач“ може да е единственият, който е склонен да се бие с британеца при финансовите условия, които му предложи и все пак да напълнят някоя зала в Лас Вегас или Лондон.

На този фон Фюри отправя обвинения към Олександър Усик и Антъни Джошуа, че са прекалено алчни за пари, но в същото време се провалят разговорите му с Анди Руиз, Жилей Жан и Кубрат Пулев. Това прави на практика почти всички бойци от топ 10 в момента.

Предстои да разберем дали информацията за Уайлдър е истина и каква ще бъде реакцията на американеца към предизвикателството.